17-02-06

nieuw speelgoedje

jieghaaaa! Mijn speelgoedje ist heute abend toegekomen.( soms is het zoeken naar de nederlandse woorden, voor één keer laat ik me dan ook gaan en zoek ik er niet naar) mijn griepje zit er voor iets tussen, de energie ontbreekt me, om de juiste woorden te vinden. Een spiksplinternieuw snowboard! swiss made! gekocht via E-bay, voor de helft van de prijs en toch nog 1 jaar garantie! Het is een prachtstuk al zeg ik het zelf, even kijken, voor de kenners, het is een Nidecker, type project van vorig jaar (waarschijnlijk daardoor nu aan de helft van de prijs.)

even de kenmerken op een rijtje: N concept construction, (wat zo veel wil zeggen als, het is een snowboard van het merk Nidecker, maar dat wisten we al nietwaar) Multi Axial Composite Laminates, (begrijp wie begrijpen kan), Supreme Wood Core ( een kern van hout, en dat wou ik, want dat zijn nu eenmaal de meest flexibele boards en tevens ook de sterkste), High speed 8000 base (???????), Power Decks(??????), Free Flex(?????), Tip and tail carbon stringers( er zit carbon in, wat het boeltje wat lichter maakt), Kevlar (ook zo iets), Stone grind Team Finisch(????), Insert 40x20mm( wat betekend dat dan?) Edge Armor (????).en metalisé kleuren (in de auto verkoop zou je daar ook nog eens een optie voor moeten betalen). Alles bij elkaar, het is een mooi en volgens kenners een heel goed board, maar ik begrijp er allemaal niet veel van! We zullen morgen wel zien, want ondanks het griepje, kunnen we morgen niet op de piste ontbreken, veel verse sneeuw en een nieuw snowboard! redenen genoeg dus!!

20:39 Gepost door Ome Peetie | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

kevlar is een garen van Du Pont: een gedeponeerd merk: het is een gele stof die heel snijbestendig is. Wordt vooral gebruikt in snijbestendige handschoenen.
ik vraag me wel af wat dit op je board komt doen...
anyways: geniet ervan!
liefs!

Gepost door: ik | 18-02-06

en dan verschiet men dat je binnenkort
de bijnaam
'easy rider' krijgt!
go go goooooooooo!!!

Gepost door: abnormalia | 18-02-06

PJ en wat zijn die initialen op dat board ?
PJ : Peter Jongne, ge gaat toch wel voorzichtig zijn zekerst ?

moeder

Gepost door: moeder | 19-02-06

De commentaren zijn gesloten.