12-03-07

moeder

regenboog

Moeder

 

Als geroutineerd schepper, bouwde je ook voor mij, als zevende op rij, een rots.

De basis voor mijn toekomst, stevig en betrouwbaar, met belangrijke waarden als steunpilaar.

Goedheid, eerlijkheid, liefde en vertrouwen zijn er maar enkele van. Mijn naamspatroon bouwde een kerk op zijn rots, Ik beloof je aan mijn toekomst te bouwen, de eerste stenen zijn gelegd, mijn werk is laat begonnen, twijfelend of ik wel de juiste plannen had getekend stelde ik het steeds verder uit. Nu heb ik de juiste partner gevonden die me helpt de soms wel zware stenen te dragen, maar ook bijstaat bij moeilijke keuzes en beslissingen. Haar rots is van hetzelfde gesteente, dezelfde grote en dezelfde stevigheid. Soms met sneeuw bedekt, soms overgoten door de zon, soms ook onderhevig aan de grillen van de natuur.

Samen, met veel respect voor de waarden die we meekregen gaan we samen onze toekomst tegemoet.

Het maakt me heel gelukkig te weten dat je haar nog hebt gezien, aanvaardt en goedgekeurd, het betekend veel, te weten dat jij nu ook weet dat het goed met me gaat en dat je in alle rust bent heengegaan.

Van op mijn rots, zwaaien we je vaarwel en denken met veel liefde en fierheid aan de mooie tijden terug.

 

 

 

16:28 Gepost door Ome Peetie in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

rots ontroerend, zo mooi geschreven.
Peter, wees elkaars rots in de branding, elkaars rots van vertrouwen. Laat de warmte van die zon, de sneeuw doen smelten, de grillen verzachten.
Het doet zo'n deugd te lezen dat je in Zwitserland niet alleen zielsrust vindt, maar ook een echte liefdes-soulmate hebt gevonden.
Groetjes,
een Rotske

Gepost door: ciske | 14-03-07

De commentaren zijn gesloten.