28-03-07

berehonger

zwemNa een partijtje zwemmen heb ik altijd berehonger en dorst, al heb ik de indruk dat ik toch regelmatig een slokje binnenkrijg, of denk ik dat alleen maar? al zeg ik het zelf, ik maak grote vorderingen. In Oktober was ik al blij als ik een kilometertje bij elkaar kon zwemmen, met afwisselend crawl en schoolslag. vandaag zwom ik mijn eerste kilometer in 20' en zwom dan rustig nog 40' erbij. het volledig uur in crawl.

Sinds gisteren ben ik een beetje ontmoedigt, de zwitserse Flavia Rigamonti zwom op het wereldkampioenschap in Australia een zilveren medaille op de 1500 meter vrije slag, in 15' 55'' en nog een paar hondertsten, alsof het er nog toedoet? voor haar heel waarschijnlijk wel, voor mij daarentegen... als ik het snel bereken zwemt ze dubbel zo rap als ik... dubbel zo rap?! alsof zij met een Ferrari rijdt en ik met een 2CV! Aan het water kan het niet liggen, aan het feit dat ze zwitserse is ook al niet, de kleding evenmin, het feit dat zij een vrouw is, zou in mijn voordeel moeten spreken. Maar ze is wel maar 25 en ik... En ze traint waarschijnlijk meer dan dubbel zoveel, jaja ze mag het hebben die medaille, proficiat trouwens!

Als ik maar tegen 12/07 klaar ben om de 2,5km te zwemmen in de Briensersee, ijskoud en hopelijk niet teveel stroming. ja de Gigathlon komt met rasse schreden dichterbij!

22:22 Gepost door Ome Peetie in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

alle visjes zwemmen in het water... ewel, weest gij maar superkontent met uw 2CV'tje,
ik rij nog achter op mijnen fiets. Voila.
Ge krijgt vanuit Belgenland zeker ook nen proficiat voor je prestatie.
Groenselkes.

Gepost door: ciske | 29-03-07

De commentaren zijn gesloten.