14-05-07

moe maar voldaan

gpbern1

De ganse nacht ben ik blijven lopen, de kilometer aanduidingen langs het parcours, de muziek van de optredens aan de straatrand, de tienduizende applaudisserende toeschouwers en meer dan 27000 lopers. Alle indrukken van de Grand Prix van Bern bleven me de ganse nacht achtervolgen, hoe sneller ik liep, hoe sneller de beelden op me afkwamen. Een nacht zwevend tussen droom en werkelijkheid, tussen slaap en doelloos wakker zijn. Bovenop protesterende maag en darmen van te weinig en te laat eten en vooral een overdosis sportdrank.

Deze morgen vooral vermoeide en pijnlijke benen, mijn kuiten zijn beenhard en trappen zijn pijnlijke obstakels. Maar het was allemaal meer dan de moeite waard. Bern is een prachtige stad en de organisatie was op zijn Zwitsers, tot in de details alles goed georganiseerd. Ideaal weertje en prachtig sfeertje. Alles om een mooie tijd neer te zetten en dat deden we ook: 1u 20min 47sec, of een gemiddelde van 12km/u. Gitta deed het in 1u 32min 41 sec.

Het idee, om na de eerste Keniaan mijn lasso uit te werpen en me op inline-skates te laten voortrekken, heb ik maar laten varen, wegens te gevaarlijk in de bochten en te risicovol in het stadsbos. Die mannen zweven namelijk met ongeveer 20km/u geruisloos voorbij, enkel een zwarte schicht in een kleurrijk pakje is waar te nemen.

Tja, Vince en Ingske, jullie hebben de hoofdprijs afgeschoten en mogen een weekje in Leukerbad komen logeren (ge kunt gerust te voet of met de fiets komen hé) Al zijn alle andere gokkers ook welkom natuurlijk!

21:54 Gepost door Ome Peetie in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

adrenaline Proficiat Peter, een mooie prestatie. Ik ken alle gevoelens die je hebt beschreven, had die ook toen ik de marathon van Rotterdam meeliep, de adrenaline giert door je lichaam. Die maag en darmen , je moet het mij niet vertellen, de oasta kwam langs mijn oren eruit, alleen een banaantje kon ik nog hebben. Bij mij waren het vooral m'n knieen die protesteerden. Inge en Vince, dichtste supporters, ruil je prijs maar in voor een tripje richting Belgenland. Groetjes aan jullie allemaal. Doeiiiiiii.X

Gepost door: Plop | 20-05-07

De commentaren zijn gesloten.