17-10-07

the single life

GXIT0NCAAGW4KRCANGJWUUCA00EGOECA9R937QCAKGC2K5CAWQ1EWYCASB8771CAW6N9EDCA8P3B70CA4PLPN8CA036VYFCADAYP7BCAPDT8U9CAE71WHNCA9W5RV5CA8D6TWNCAKFG6NKCA8SQG1ZCAB7G6DN

The single life is terrific… especially if you have someone romantic to share it with!

Ik ken iemand… en die iemand, je moet eens denken, hij is al zes keer verhuisd, hij rijdt momenteel met zijn achtste auto en het is zijn zesde job.

Wat voor iemand is dat? Welk soort persoon stel je je daar bij voor? Is hij misschien stokoud?

Heeft hij alleen maar ongeluk gekend? Nee. Bijna elke stap in zijn leven deed hij uit vrije wil.

Hij was gewoon op zoek.

Op zoek naar… tja, naar wat eigenlijk? Ooit schreef hij dit over zichzelf, toen hij weer eens voor een nieuwe uitdaging stond: “het verhaal van de totale ommezwaai, de droom die werkelijkheid wordt, Carpe diem, pluk de dag, geniet nu je nog volop genieten kan, onthaasten of welke naam je het ook mag geven, het besef dat wachten tot het pensioen heden ten dage misschien niet meer haalbaar is. Wie zal het zeggen, het verhaal ook van avontuurlijk zoeken naar …, naar wat eigenlijk? Naar meer? naar groener gras aan de andere kant van de heuvel? Naar ander geluk? Naar het beter mens zijn? De drang naar iets anders? Altijd weer opnieuw iets anders? Een triest verhaal eigenlijk, maar dan ook weer niet!” .

Nu is het weer zover, voor de zevende keer gaat hij verhuizen. Bergafwaarts… nee nee, het gaat hem goed, uitstekend zelfs, alleen, hij zal voortaan in het dal wonen. Waar hij de rust gevonden heeft, het zoeken naar… opgeeft. Voor de eenvoudige reden dat hij gevonden heeft waar hij zolang naar op zoek was. Ze heet M-R.

foto: verhuisjesslak

21:01 Gepost door Ome Peetie in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

ik hoop voor ons beiden dat we samen, maar dan apart, gelukkig worden

Gepost door: mieke | 18-10-07

moek nie koomn elpn ,kdoe da gerne

Gepost door: Bruno | 18-10-07

Veel geluk daar, maar kom ook nog ne keer naar boven he, alleen of met MR (nu weet ik tenminste hoe ik het moet schrijven ;-) )

Wuldre

Gepost door: wulder | 21-10-07

De commentaren zijn gesloten.