29-04-08

voor en na

voornaHet lijkt wel zo'n onozel spelleke, zoek de tien verschillen. Op het eerste zicht is het identiek dezelfde fiets, en dat is het eigenlijk ook wel, maar... ik kan mijn oude mountainbike niet in de steek laten, hij liet me ook nooit in de steek, al heeft hij me als een wilde hengst wel een paar keer doen over kop gaan. maar dat hoort tot het aktief mountainbiken zeg maar. Ergens op zolder of in een hoekje in de kelder of te koop aanbieden, nee dat kan ik niet, dus heb ik hem maar helemaal uit elkaar gehaald, ieder vijsje, kabeltje, tandwieltje en moertje gedemonteerd en hem in de carosserie gebracht voor een nieuw kleurtje. Parelmoer wit! stel je voor!

een paar onderdelen vervangen en nieuw is mijn oude fiets. Nu benodig ik nog een paar fietszakken en we kunnen vertrekken. We gaan namelijk deze zomer op fietsvakantie. 603km in 8 dagen helemaal rond Zwitserland. Veloland Schweiz, heeft een paar mooie routes door Zwitserland uitgetekend en die volgen we. Eerst volgen we de Rijn, van zijn oorsprong tot zijn splitsing met de Aare, die we dan ook een paar honderd kilometer blijven volgen. Overmorgen, staat er net als vorige zaterdag en zondag een trainingstochtje op het programma, kwestie van ons kuiten, maar vooral ons gat aan de vele uurtjes zadelzitten te laten wennen. Gisteren trouwens op de loopband gaan lopen (de regen viel hier met bakken uit de hemel) iets te veel om een hond door te jagen. exact twee uurtjes aan precies 10km/u en 5 liters zweet, ze verklaarden me daar voor zot in het fitnesscentrum. Ik heb er in ieder geval van genoten, wat wil een 39 jarige nog meer op zijn verjaardag?

Trouwens, het maakt me een beetje triest, 39 jaar! Ze zeggen toch dat het leven pas begint op je veertigste. Nu moet ik nog een jaar wachten!!!!

22:30 Gepost door Ome Peetie in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

happy cycling ! broere,
schitterend gedaan !
met parelmoer ga je toch wel zwarte Ortlieb-lowriders combineren zeker ?
en als ik me mag moeien : voor een recreatief tochtje met bagage zou ik mijn stuur iets hoger zetten, of de stuurpen kantelen als dit kan, 't zal rustiger rijden zijn in de schouders !
Wij vertrekken morgen voor een lang weekend naar de Ardennen : Klaas voor het eerst ook met de koersfiets... we zijn 2 blije kinderen ...
't leven begint dus ook aan 12 ... of aan 39 ... of aan 46 ...
Proficiat met je verjaardag !

broere.

Gepost door: broere | 29-04-08

Broere

Amaai zeg, dat heb je van ons vader hoor! 't Is precies een opa-systeem-werk! ('t is al geen haar snijden, 't zijn die bekken...)

Een tocht door Zwitserland? In de dalen of over de bergen????

En wat de jaren betreft: 't leven begint aan 50 denk ik!

zus

Gepost door: Ielde | 05-05-08

De commentaren zijn gesloten.