08-05-08

drie

driedrie..., drei. drie jaar geleden ben ik naar Zwitserland vertrokken (voor een jaar, of meer...) en nu ben ik nog steeds hier en zal ik ook blijven. Drie jaar, het kan bijna niet zijn, dat alles wat al gebeurd is sedert ik hier woon, al die mooie momenten, die gelukkige tijden, de vele tochten, beklimmingen of gewoon super gezellige dagen en avonden, dat dit alles in luttele drie jaar past, het lijkt me een halve leven.

Anderzijds, het is alsof het gisteren was. Ik zie me nog toekomen met mijn auto volgeladen, mijn vrienden als welkomstcomitee, met heugelijk nieuws dan nog. Een mooie tijd in mijn leven, en het ziet ernaar uit dat dit nog maar het begin is.

Maandag liep ik mijn laatste training, een intervaltraining, sindsdien platte rust (op sportief gebied wel te verstaan, werken, moeten we natuurlijk wel) want zaterdag is de grote test, even kijken hoe ver we staan op onze training naar de marathon. Die schönsten 10 meilen der Welt, de Grand Prix van Bern. vorig jaar liep ik de 16km in 1u20', veel te snel, want aan de meet kon ik geen pap meer zeggen (de beste maatstaf-in deze technische wereld waarin we leven-om te weten of je te lang in het rood bent gelopen). Dit jaar dus een betere aanpak, de ganse wedstrijd dezelfde snelheid en fris over de meet, liefst met een verbetering van mijn tijd, maar het moet niet.

Een drietal weken voor de grote dag (mijn eerste marathon) zou ik nog een halve moeten lopen, dit zou passen als ideale voorbereiding. Begin Oktober dus... de "rapper dan een ezel" misschien? wat denken jullie?

21:21 Gepost door Ome Peetie in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

hoe ver staat ge ??? Maandag komen we naar Albinen en hopen U eens bezig te zien met Uw training en Uw hartslag te weten na de vele inspanningen.

Gepost door: chris en marc | 09-05-08

,Raf Ja, kom naar Kuurne trainen!
Er zijn hier veel supporters.

Toen Wies nog heel klein was en we een bende lopers zagen zei hij: "kijk, oom Jossen".
In het vervolg zouden het dan: omepeeties zijn...

,Raf dat is wat mijn leerlingen in hun sms berichtjes schrijven: je moet hem luidop lezen...

Zo blijf ik mee met mijn tijd.

Ielde

Wij zullen zaterdag feesten (en jou missen)

Gepost door: Ielde | 09-05-08

De commentaren zijn gesloten.