19-06-08

Coke.step

quickstepquickstep3quickstep2

 

 

 

 

Jajaja, daar komen ze! Ze kijken, herkennen het logo van Quick.Step, kijken nogmaals, nu duidelijk met aandacht, lezen snel de tekst, lachen hartelijk en wuiven ons na! Opzet geslaagd zeg maar. en zo ging het bij alle auto's van Quick.Step. Dan die van Lotto, duidelijk minder aangespannen achter het stuur, kijken, trekken grote ogen en prousten het uit! de chauffeur verloor bijna de controle over het stuur! Straks, wanneer de renners aan tafel gaan zal het ongetwijfeld gesprekstof leveren.

En om het ook even over de koers te hebben, we hebben Devolder gezien! En hij is goed bezig hier in Zwitserland, staat nu op de vijfde plaats in het klassement, zal hij ook in de ronde van Frankrijk iets kunnen betekenen?

Moeten we daar nu ook gaan staan met onze spandoek?

 

 

19:04 Gepost door Ome Peetie in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

18-06-08

quick step versus coke step

Banner_QuickstepMorgen komt de ronde van Zwitserland hier voorbij, helaas zonder Tom Boonen.

Vince kwam op het idee een spandoek te maken en ons langs de weg te zetten, om de coureurs aan te moedigen. enkele minuutjes later had het idee vaste vorm.

Als doel hebben we, de renners, teammanagers en sponsoren te tonen dat we nog in de wielersport geloven, maar dat we vertwijfeld zijn. We zien namelijk graag echte vedetten, coureurs zoals we er vroeger veel hadden in België. echte Flandriens.

En met deze spandoek willen we natuurlijk aandacht trekken. Geef toe, wie kijkt er anders naar twee Vlamingen die ergens in Wallis langs de grote baan, staan te supporteren!

Een beetje frustratie ligt ook aan de basis van onze ludieke actie, We hebben namelijk alle voorjaarsklassiekers moeten missen, geen Omloop Het Volk, geen Kuurne Brussel Kuurne, geen ronde van vlaanderen, geen Paris Roubaix. en dan dit... onze "bijna held" neemt cocaine. Sterren zijn er al genoeg op deze wereld, we willen helden! 

22:01 Gepost door Ome Peetie in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |