29-04-09

40 jaar geleden

landing op de maan

40 jaar geleden, het jaar 1969, is een heel belangrijk jaar in de geschiedenis van de mensheid. Ome Peetie kwam ter wereld, op de maan! Op de foto zie je hem zijn eerste stapjes zetten! En nu 40 jaar later is hij niet enkel 40 jaar, hij viert ook zijn 41e verjaardag! Kuifje was ook in de bergen en op de maan, de gelijkenissen gaan verder. Vooral Ome Peetie zegt nu: Dit is een kleine stap voor de mensheid, maar een reuze sprong voor mij! Daarmee bedoeld hij: Hij heeft een nieuwe job!

Voor wie helemaal niet meer kan volgen: Ome Peetie werkt sinds kort in een beschutte werkplaats, jaja het werd tijd en we mogen blij zijn dat er zulke arbeitsplaatsen zijn, wat zou Ome Peetie anders doen, enz. ik hoor het jullie allemaal al zeggen. Nog een droom is in vervulling gegaan. Mijn job wordt als volgt betitelt: "Gruppenleiter in der Handbuchbinderei" 9 mensen moet ik dagelijks begeleiden in mijn afdeling, ze een beetje aan het werk zetten, ervoor zorgen dat ze zich goed in hun vel voelen en controleren of ze geen foutjes maken en dat is natuurlijk al heel wat. Ik moet toegeven dat ik de eerste dagen serieus heb gezweet, maar nu weet ik al wat, wie kan en vooral wat wie niet kan. Het is een zeer boeiende job en het geeft een enorme voldoening eindelijk weer iets nuttigs te doen. op de volgende web-site kan je er iets meer over te weten komen: www.atelier-manus.ch

21:09 Gepost door Ome Peetie in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

proficiat Een dikke proficiat ome peetie met uw 41 lentes! En nog een dikkere proficiat met uw duits: amaai zeg wat een verbetering!!
Ook je nieuwe job is echt iets voor jou: ik zie je zo bezig!
Goe bezig!!

Gepost door: Saskia | 05-05-09

Moet je nu je introotje niet veranderen in "jonge veertiger" ...?

Gepost door: Broer Jan | 06-05-09

De commentaren zijn gesloten.