07-07-09

Gigathlon

finishfoto3De Gigathlon is voorbij! Zes maanden training, 2500km met de fiets, 300km lopen, 75km zwemmen, uren lang spinning, bergwandelingen, dagtochten met de tourenski's enz. waren nodig om me in vorm te krijgen.

Zulke dingen doe je nu eenmaal als je veertig geworden bent.

alles met het doel, de drie daagse Gigathlon door te komen. In een team van 2 personen (verplicht een man en een vrouw, of twee vrouwen) moesten we in totaal 448km en 8310 hoogtemeters afleggen en dit met de koersfiets, mountainbike, al zwemmend, lopend of met de inlines. een triathlon met 5 disciplines over 3 dagen dus!

26u27' hadden we nodig om dat parcours af te leggen en haalden daarbij de 229e plaats. wissels en pauses inbegrepen.

bikeeen organisatie om U tegen te zeggen, een sfeer om van te wenen (deed ik dan ook), een wedstrijd om je meteen na de aankomst terug in te schrijven voor volgend jaar (gelukkig kon dat nog niet). een super omgeving (tussen de Bodensee, Oostenrijk, Liechtenstein en de Zwitserse alpen) een parcours om van te dromen.

Na deze wedstrijd weet ik dat ik super fit ben! Het zou jammer zijn om de zomer te laten voorbij gaan zonder aan verdere wedstrijden deel te nemen, ik moet mijn keuze nog maken, maar de Gemmi-Triathlon doe ik zeker, de Lucern-marathon waarschijnlijk ook en dan kriebelt het nog voor de Aletsch bike-marathon.

bodensee Hartelijk bedankt aan de supporters, de verzorgers en een dikke proficiat aan Gitta en Ines (team), en David die de Gigathlon als single athleet heeft uitgelopen!

 

 

 

21:33 Gepost door Ome Peetie in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Awel dikke proficiat, Broere !

Gepost door: Broer Jan | 10-07-09

Je mag er terecht fier op zijn!

Gepost door: Inge, Vincent, Tibe en Finn | 11-07-09

e wel Peetje, een dikke proficiat. 'k wist wel dat je het in je had. Dat is nog wat anders dan die halve die we gelopen hebben in Kuurne. Zoiets ben ik wel jaloers op hoor ! En nu in goede conditie, nu moet je er zeker van profiteren. Nog veel genot met volgende wedstrijd.

Gepost door: Plop | 15-07-09

De commentaren zijn gesloten.